lørdag, september 24, 2011

Mer bilder av båten.

Vinduene i bakvegg ferdig. Bare døra som gjenstår.

fredag, september 23, 2011

Gåsejakt

her er resultatet etter ei morras økt etter gås. 14 stk og ei and.
Måtte bruke kano fordi jordet var blitt en stor dam. nesten 1,5 m på det dypeste..

Første vindu satt inn..


fredag, september 16, 2011

Ny oppdatering.


Bøylen for stangorgelet og rekker på tak ferdig nestet opp og klar for hel sveising.
Sånn ble løsningen jeg gikk for ang riggfester. det sitter 4 stk 8mm syrefaste bolter med 30mm skiver inni ett 108mm rør som er 140mm høyt. Regner med at det holder i massevis.
Har også fått montert ferdig gass og gir kabler/wirer. Jeg kjøpte teleflex sine Extreme kabler. De er utrulig flexible og går veldig lett selv med krappe svinger på kabelen/wire. Anbefales!!!

Når det gjelder vinduene, så har de blitt litt forsinka. har fått 2 av dem, men de har selfølgelig klart å lage dem på feil mål..

fredag, september 02, 2011

Nye ting på plass,.

Vinsj til båthengeren. Den drar over 3600kg.
Vinduslåser til skyve vindu brukte jeg litt tid for å få tak i. Ble ikke akkurat billig for 2 stk heller. rett i underkant av 500 inkl frakt.
Ebersprächer D2 varmer. Blir ikke dumt å ha når kulda kommer.. :)

Ellers så venter jeg på de ney Teleflex TFX extreme gass og gir kabler fra usa. koster rett i underkant av 1000 Norske kr pr kabel i norge. Jeg kjøpte 2 kabler, 2 pakningsett til drevet og trailer clips til trimsylindrene. Alt dette kom på 890 kr inkl frakt fra USA... snakker om at vi blir lurt her i norge på priser på båt utstyr. Synes det er direkte frekkt av importører å ta seg så mye betalt. Moms kommer jo oppe på det her men det er like over 200 kr ekstra.