mandag, mars 26, 2012

Sjøørrett tur i Torsnes

Fikk 9 stk på en liten kveldstur. Tok med 1 hjem til kveldsmat. Se på den fargen. DELIKAT... mmmm :)

fredag, mars 23, 2012

Sinnsykt fiske.





Makan til fiske har jeg aldri opplevd. Dobbelt hogg og 5 dobbelt hogg. Var borti 16 fisk. Fikk opp 13 av dem. 2 stk 10+. Fisken tok mest på rigg, men fikk også på dipsy og på planerboard. Den ene vi mistet dro ut 600 fot i første utras. Ganske bra med tanke på at det bare er litt over 4,5 grader i vannet. Fisken fighta utrulig bra.. Vurderer hjem reise litt tidligere. For vi trenger jo ikke mer laks. :)

5 Hugh!!

Landet akkurat 3 av de i 5 hugget.

Laks på ca. 8kg





Den tok på den stive på 120 fot.

torsdag, mars 22, 2012

onsdag, mars 21, 2012

Straks på vei til Bornholm.

Om noen få timer så går turen mot Bornholm. Skal på tur sammen med Kjell Are og bruke hans båt som ligger på Bornholm. Håper på en laks på denne størrelsen imorgen og fredag.. :)

En kort fisketur.

Fikk 2-3 timer på vannet etter sjøørett idag. Fikk 12 stk til slutt. men bare 4 med hjem.

tirsdag, mars 20, 2012

Sjøen for alle messa.

Stikker en tur på båtmessa. Blir spennende å titte litt.

onsdag, mars 14, 2012

Dagens resultat




Vi fikk omsider opp en laks etter 2 bommhugg og en mistet.

Ett bommhugg i yta




Men vi gnur på videre..

Alt ute..





Da er det bare å vente på snellehyl...

tirsdag, mars 13, 2012

4 hugg og dobbelhugg.

Fikk en fin og kort dag på vannet. Og vi regnet egentlig med å ikke få fisket idag.
Vi begynte å sette straks innefor synenrabbe. Og satte ut en 8" flasher med den stive bak som förste stang. slapp den ned til 20 fot og jeg kunne se både flasher og den stive. Når jeg begynner å slippe ut stang nr 2, så hogger det på den förste. Utrulig start på dagen. Fisken var rundt 6 kg. Da vi hadde fått ut alle stengene, så gjorde vi en usving for å fiske over det punktet vi fikk fisken. Da vi var ferdig med å snu, bestemte vi oss for å ta frokosten. Fikk gjort klar ei skive da det smalt på riggen på den samme stanga som den förste tok på. Idet jeg tar stange går det på 3 til. en nederst på motsatt rigg og 2 i overflaten. Vi får opp 2 og mister 2. den störste veide rundt 8,5 kg. Etter å fått orden på stenger, fisk og ikke minst oss selv, så begynte vi å närme oss det förste punktet. For vi hadde allerede da bestemt oss for å fiske oss innover da det begynte å skvalpe ganske bra. Fikk på nytt tatt ei brödskive da vi får ett dobbelthugg. Begge fiskene setter vi tilbake da de var for små. De lå på rundt 3-4 kg. Og det på en dag vi trodde vi ikke fikk fisket. Imorgen ser det veldig bra ut ifölge värmeldingen, men tar ingenting for gitt. Men nå synes jeg vi fortjener en dag på vannet med silkeföre, så steikepanna kan taes frem for egg og bacon ombord.. :)

mandag, mars 12, 2012

Simrishamn og laksefiske.

Kom oss ut en tur idag. Og etter en times gange og 20 nautiske så kom vi frem til svartgrund. Det virket lovende når vi dro ut fra havna, men jo lenger ned mot svartgrund vi kom, jo mer sjö ble det. Men fisk fikk vi da.. :) 2 lakser på henholdsvis 4 og 7kg.

tirsdag, mars 06, 2012

Snelle service Okuma CV-30D

Går over snellene mine og da spesielt bremsene. Bremseskivene må byttes ut til carbon skiver da
de som sitter i snella er av plast og er ubukelige. Men har ikke fått de nye skivene enda, så da smører jeg opp de gammle skivene med Cal's Universal reel & stardrag grease. Det hjelper faktisk utrulig mye.
På bildet så er det de svarte skivene på høyre side som må byttes ut..

søndag, mars 04, 2012

Rapport fra Bornholm

Har fått en rapport fra Einar Finstuen som fisker sammen med Ola. De har fått denne på 13kg.
De fisker vest for Hammerodde så vidt jeg kunne skjønne. Kjell Are og Veslegutt fisker også i samme område, men ikke noe fisk foreløpig..

lørdag, mars 03, 2012

En fin dag på vænern

En knall fin dag sammen med Pikebuer og båten hans. Vi gikk ut ifra ørnes i åmål. Første hogger kom ca 5 min etter at alt var ute. 10 min senere, så fikk vi denne fine ørreten. Par cm for kort samt at det var en villfisk, så den satte vi ut igjen. Fikk også en gjedde på rundt 4 kg.





- Posted using BlogPress from my iPhone